tosti-mosterd-dille

Deze tosti is in een mum van tijd gemaakt, maar dat proef je er niet aan af. Door de mosterd-dille saus krijgt de tosti een frisse, kruidige bite.

Wat heb je nodig voor twee tosti’s:

  • 4 sneetjes boerenwit brood
  • Jong belegen Goudse kaas
  • Mosterd-dille saus

tosti-mosterd-dille-ingredienten

Smeer de sneetjes brood in met een flinke laag mosterd-dille saus. Bedek deze hierna met de plakjes jong belegen kaas en klap de broodjes op elkaar. Doe ze in het tosti-ijzer en laat de kaas goed smelten. Door de warmte smelt ook de mosterd-dille saus, zodat deze in het brood trekt en de smaak nog meer naar voren komt, Deze tosti is lekker met mayonaise of yogonaise, maar heeft eigenlijk geen sausje meer nodig.

Tip: In de supermarkten vind je talloze varianten op mosterd-dille saus. De lekkerste variant is van Yil’driz; zoetig en niet te scherp.

moster dille fles