naanbrood mascerpone

Heerlijke tosti van Indiaas naanbrood met Italiaanse Mascarpone, zoete cherrytomaatjes, oude Goudse kaas en gedroogde oregano. Door het verhitten van de tosti in het tosti-ijzer wordt het naanbrood lekker knapperig en de Mascarpone extra romig. Een fantostische combi!

Wat heb je nodig voor twee tosti’s:

  • 2 naanbroodjes
  • 200 ml mascarpone
  • Een bakje zoete cherrytomaatjes
  • Geraspte oude Goudse kaas
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • Versgemalen peper

naanbrood mascerpone ingredienten

Smeer het naanbrood in met een flinke laag Mascarpone. Snijd de cherrytomaatjes in plakjes en bedek de Mascarpone hiermee. Strooi hier de oregano, versgemalen peper overheen. Bedek het geheel royaal met de geraspte kaas en vouw de naan dubbel. Omdat het stug brood is gaat dit makkelijker door het eerst doormidden te snijden en dan te vouwen. Vervolgens mag de tosti in het tosti-ijzer. Doe dit lang genoeg, zodat deze knapperig wordt en de kaas kans heeft om te smelten. Heerlijk met knoflooksaus.

knoflooksaus